Wijnverkoop

Wijnverkoop

Met de zomer voor de deur én nu de laatste uitdaging (Riga - 15/5/’22) tot een goed einde is gebracht, is het tijd om het glas te heffen op het bereikte doel. Daarom bieden we u graag 3 verfrissende wijnen aan om hierop te klinken. Gezondheid!

Monte del Fra Custoza

Van het befaamde Italiaanse wijnhuis Monte del Fra. Aroma's van bloesem, abrikoos, perzik, groene appel en tropisch fruit. Droog, elegant en harmonieus in de mond. Een zeer plezierige wijn. Geschikt voor aperitief, zeevruchten en visgerechten.

Monte del Fra Bardolino

Van het befaamde Italiaanse wijnhuis Monte del Fra. Fruitige en kruidige aroma's zoals rode kers, aardbei, framboos, kaneel, kruidnagel en zwarte peper. Lichte body, fruitig en kruidig. De ideale zomerwijn.

MC Maselis-Casier Wild Rose

Een echte toprosé, door West-Vlamingen gemaakt in Bordeaux. Subliem rood en wit fruit, mooie complexiteit en heel lange afdronk. Kan ingezet worden voor aperitief, maar ook met een maaltijd, BBQ en pikante gerechten. Deze wijn wordt zelfs in Michelin sterrenrestaurants geserveerd. Een absolute aanrader!

Wijn bestellen

De wijn wordt per 6 flessen verkocht, te betalen via overschrijving op rekeningnummer BE90 0689 4518 7932 op naam van De Rode Lopers vzw.

De witte en rode wijn kosten €63 euro per doos van 6 flessen. De rosé kost €71,4.

De wijn kan na afspraak worden afgehaald in de Oude-Schoolstraat 1, 8800 Rumbeke op 10 en 17 juli 2022.